viernes, 7 de mayo de 2010

QUADRE DE LA FONT SANT VICENTVos ensenye el quadret de 1 x 1'30mt que vaig fer per presentar al concurs Mostra d´Art Jove que es celebra ja fa uns anys a la ciutat d´Ontinyent. No vos mostre aquest quadre perquè vaig guanyar amb ell... sino tot al contrari! No vaig estar seleccionat ni per a l´expocisió general del concurs (Déu meu!)
Per sinó vaig viurer moments mentre el pintava (que per cert recordaré durant prou de temps) ... el fet d´haver "fracassat" tant en aquest concurs fet al meu poble... fa que aquesta pintura prenga importància per els significats que puc atribuir-li personalment.

Però que quede clar que no em desanima aquest resultat!!

Com pràcticament el quadre estarà col·locat al meu mini-estudi i poca més gent el vorà... He preferit penjar-lo al blog per compartir-lo amb vosaltres.

Al moment de retirar el quadre del lloc del concurs, li vaig dir al meu pare (i molt agraït) que em fotografie amb la pintura i al costaet de la font real que no queda més lluny d'uns trenta metres. D'aquesta manera ja queda més clar el que hi ha pintat (sí sols mostrara la imatge del quadre estic segur que molts no voríeu realment el que he volgut fer).

Ací vos deixe...

2 comentarios:

Marta dijo...

Quiñones!!! Doncs a mi m'encanta el quadre, si que es veritat que costa de veure... pero aquí esta la gracia, has aconseguit un efecte visual super guai!!! :)

Anónimo dijo...

bueno...aun entiendo um poc catalã..

la font real ... a la proxima vas a ganãr ;) estoy segura! ;)
Besitos de tu amiga portuguesa :)

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.