domingo, 4 de enero de 2009

POLLETBLAVET, BANYAORET I PIANET


Mireu! és el Polletblavet fet amb fieltro!
No l´he fet jo, és obra de Mon i espere que dins de poc tinga el seu espai per gaudir dels "broches", estaré atent per avisar quan així siga.




Vos presente a Banyaoret, li es igual si encara no es estiu. No perd un dia de sol per anar a la platja, i així pot conservar eixe coloret a la pell.


4 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Albertil·lo, ja era hora de que penjares coses noves per ací; clar, com ara t'has fet un puto currante i fas mes hores que gimenezzz no tens temps per a res.
Per cert, aquest divendres si fem timbeta espere que s'unim tots per rebentar a Jose.
Parlarem ara un poquet dels dibuixos que,com sempre, tenen estil...(el teu, que es la polla) i que sempre em posen un somriure a la cara.
Besets del teu JuanGem.

Quiñones dijo...

Hoola Juangem!! gracietes home!!!À vorem si puc estar en la timbeta, i si estic rebentem soles a Jose perquè a mi ja m´haveu pelat prou!

Ale bonico,i a vorer si fas ja el descobriment del segle i deixes en pau a les ratetes!

Anónimo dijo...

Hola benvolgut amic, cada vegada que entre no puc evitar el ilustrar un comentari...ja que es el màxim que puc aspirar jo en aquest mont tant complicat per a mi, jejeje. Com sempre...molt xula la teua creació, i espere que no pares mai de sorprenden's....aixo si...relaxat un poquet i deixan's voret el pel.....que els teus amics et troben a faltar.
Un abraç ARTISTE, jejejeje.

Antonio Segura Donat dijo...

Estos últims estan mol wapos! sisisi
Un krak!ejej
avore si algún dia ens fem una birreta al poble y ens coneguem!
Salud!

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.