lunes, 7 de abril de 2008

CANYETA!!!


5 comentarios:

Dani III dijo...

Molt xules aquestes ultimes! Mola l'estil!

Llavors ja tens el Trauma? Quin número? On la vas comprar? Al Zink!? Be.. espero que t'agradi i t'animis a participar per al proper número!

cuida't!!

Anónimo dijo...

(santi) esta super xulo, no se....pero ixe nas em recorda a.....Perla com mola que tingues un estil propi, molts anims en la presentació del divendres,
si t'entren nervis pensa en soriano y la seua vena del cap apunt de rebentar. BESETSSSSSSSS

Anónimo dijo...

(Salva) Hola Albert, molt xulo el tio canyeta, ara estaras presentant el teu projecte (11/04/08 , 10:38). Aprovat segur...
i despres....amb paciència i una canya alcançaras els teus objectius.....Una besaeta molt dolceta.

Anónimo dijo...

Albeeeeeeeert!jejejej mola molt el teu blog!!q xulo!jope quin nivel tu!Em van agradar molt els dibuixos de "Batinet y Marcial" i "La xiqueta dels globus". Ets un crack, continua fent les teves cosetes amb el mateix entusiasme, perque arrivaras lluny!Si publicas algo avisa, que hay ganas de tener algo tuyo pa fardar, jeje.Si tengo tiempo haré mi blog, me has convencido, así que cuando lo tenga (sabe dios) ya os enviaré el link,un abrazo!
Idoia

Anónimo dijo...

(Soriano)Albert acabem de vore per primera vegada el teu blog, com mola! per cert, santi, la napia em recorda a albert pero encara no m'ha rebentat la vena, cabro!
ah, la vena si que ha estat a punt de rebentar-me quan t'he reconegut vestit de "Batinet" (dibuix de baix "Batinet i Marcial" jeje!!!!

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.